Frigorifer Whirpool BLF 8001 OX

59.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Whirpool BLF 8001 OX
Ne Stok
+
Marka:
Whirpool
Modeli:
BLF 8001 OX
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A+
Kapaciteti total (neto):
339 L
Kapaciteti i ftohesit:
228 L
Kapaciteti i ngriresit:
111 L
Sistemi i Ftohjes:
Statik (Shkrirje Automatike)
Sistemi i Ngrirjes:
Low Frost
Kontrolli:
Elektronik
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
189 x 60 x 66 cm
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Jo
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Jo
Niveli i zhurmës:
38 dB
Garancia:
60 Muaj
  • 6TH SENSE: Teknologjia 6th sense monitoron temperaturën brenda frigoriferit dhe e rregullon automatikisht. Kjo ndikon ne konsum me te ulet te energjise

Klientët gjithashtu blenë

Produktet e Fundit