Frigorifer Whirlpool W9 931D B H

139.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Whirlpool W9 931D B H
WFFWW9931DBH
Ne Stok
+
Marka:
Whirlpool
Modeli:
W9 931D B H
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A +++
Kapaciteti total (neto):
348 L
Kapaciteti i ftohesit:
251 L
Kapaciteti i ngriresit:
97 L
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
201 x 60 x 68 cm
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Po
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Jo
Niveli i zhurmës:
39 dB
Garancia:
60 Muaj
  • 6TH SENSE: Teknologjia 6th sense monitoron temperaturën brenda frigoriferit dhe e rregullon automatikisht.
  • FreshBox 0 ˚ : - sirtar me temperaturë të ulët për ruajtjen e ushqimit
  • Supreme Dual NoFrost-Dy ftohes te pavarur te cilet ruajne lageshtiren e produkteve dhe ftohje optimale

Produkte të Ngjashme