Frigorifer Samsung RT 46K6630S8/EO

94.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RT 46K6630S8/EO
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
RT46K6630S8/EO
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A+
Kapaciteti total (neto):
452 l
Kapaciteti i ftohesit:
341 l
Kapaciteti i ngriresit:
111 l
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
182.5 x 70 x 72.6
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Po
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Po
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
24 Muaj
  • Twin Cooling Plus- Sistemi i pavarur i dy kompartimenteve siguron lageshtire maksimale brenda frigoriferit, duke mbajtur ushqimet e fresketa
  • Lëvizje e lehtë e rafteve(Easily slide)
  • Multi Air Flow
  • Deodorizing Filter: Filter per eliminimin e baktereve dhe heqjen e aromave
  • Convert Freezer: Funksion I cili konverton kompartimentin e ngriresit ne freskues.

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit