-19%

Frigorifer Samsung RT38K5530S9/EZ

68.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 84.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RT38K5530S9/EZ
Ask a question
WFFSRT38K5530S9EZ
Nuk ka Gjendje
Marka:
Samsung
Modeli:
RT38K5530S9/EZ
Klasa e energjisë:
A+
Kapaciteti total (neto):
384 L
Kapaciteti i ftohesit:
295 l
Kapaciteti i ngriresit:
89 l
Kontrolli:
Elektronik
Përmasat:
180 x 68 x 67
Rafte xhami:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
24 Muaj

Sisitemi  i ftohjes: No Frost (me ajer)

Twin Cooling Plus- Sistemi i pavarur i dy kompartimenteve siguron lageshtire maksimale brenda frigoriferit, duke mbajtur ushqimet e fresketa

Lëvizje e lehtë e rafteve(Easily slide)
Multi Air Flow- siguron temperature te njetrajtshme ne cdo hapsire te frigoriferit
Anti Bacteria Protector: Filter per eliminimin e baktereve dhe heqjen e aromave
Convert Freezer: Funksion I cili konverton kompartimentin e ngriresit ne freskues.

Produkte të Ngjashme