Frigorifer Samsung RT 32K5030S9/EO

75.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RT 32K5030S9/EO
WFFSRT32K5030S9EO
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
RT32K5030S9/EO
Klasa e energjisë:
A+
Kapaciteti total (neto):
321 l
Kapaciteti i ftohesit:
249 l
Kapaciteti i ngriresit:
72 l
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
171.5 x 60 x 64
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
24 Muaj
  • Twin Cooling Plus- Sistemi i pavarur i dy kompartimenteve siguron lageshtire maksimale brenda frigoriferit, duke mbajtur ushqimet e fresketa
  • Multi Air Flow: Rryma te njetrajtshme ajri
  • Deodorizing Filter: Filter per eliminimin e baktereve dhe heqjen e aromave
  • Convert Freezer: Funksion I cili konverton kompartimentin e ngriresit ne freskues

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit