Frigorifer Samsung RL 4353RBASL/EO

115.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RL 4353RBASL/EO
WFFSRL4353RBASLEO
Nuk ka Gjendje
Marka:
Samsung
Modeli:
RL4353RBASL/EO
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
435 l
Kapaciteti i ftohesit:
303 l
Kapaciteti i ngriresit:
132 l
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
185 x 70 x 70.5
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Po
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
2+3 Vite

Samsung ju jep 5 vjet garanci per kete pajisje!
E vlefshme nga 15/02/2020 deri 30/06/2020!


  • Twin Cooling Plus- Sistemi i pavarur i dy kompartimenteve siguron lageshtire maksimale brenda frigoriferit, duke mbajtur ushqimet e fresketa
  • Deodorizing Filter: Filter per eliminimin e baktereve dhe heqjen e aromave
  • Smart Sensor : Sensor Automatik i matjes se temperatures per konsum me te ulet te energjise


Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë