Frigorifer Samsung RB34T602EB1/EK

75.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RB34T602EB1/EK
WFFSRB34T602EB1EK
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
RB34T602EB1/EK
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
340 L
Kapaciteti i ftohesit:
228 L
Kapaciteti i ngriresit:
112 l
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
185 x 59.5 x 65.8
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
35 dB
Garancia:
24 Muaj

  • Teknologjia SpaceMax™ - Ruani më shumë ushqime në frigoriferin ekstra të madh 385 litra me një dizajn me thellësi standarde 600 mm, që do të gërshetohet në mënyrë të përkryer me kabinetet e kuzhinës. Izolimi me efikasitet të lartë me teknologjinë SpaceMax™ i bën paretet shumë më të holla. Prandaj, ajo krijon më shumë hapësirë ruajtjeje pa dalë nga sipërfaqja e punës.
  • Ftohje nga të gjitha anët - Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet. Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh çdo ndarje në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ai kontrollon vazhdimisht temperaturën dhe qarkullon ajrin e ftohtë përmes vrimave të ajrimit të vendosura në vende strategjike. Prandaj, çdo artikull në çdo raft ftohet në mënyrë efikase dhe qëndron më i freskët
  • No Frost - Shmangni humbjen e kohës dhe shkrirjen manuale të frigoriferit. Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante, që parandalon akumulimin e akullit. Ajo e arrin gjithashtu më shpejt temperaturën e synuar. Dhe ushtron më pak trysni mbi sistemin e ftohjes, në mënyrë që ai të rezistojë më gjatë.
  • Teknologjia Digital Inverter - Përfitoni efikasitet më të madh në energji dhe më pak zhurmë. Digital Inverter Compressor rregullon automatikisht shpejtësinë e tij në përgjigje të kërkesës për ftohje. Prandaj është më i qetë se një bibliotekë, duke prodhuar vetëm 35 dB. Gjithashtu është në pajtim me rregulloret e reja të energjisë sepse përdor deri në 50% më pak energji, duke ju kursyer para.
  • Kapaku Clean Back - Pastrojeni pjesën e pasme të frigoriferit shumë më lehtë. Kapaku Clean Back është një kapak sigurie krejtësisht i lëmuar për pjesët e rëndësishme dhe kabllot. Ai duket vërtet bukur, mund të fshihet me lehtësi me leckë dhe ofron më shumë rezistencë. Ai ndalon grumbullimin e pluhurit rreth komponentëve dhe i mbron ata nga goditjet.

Produkte të Ngjashme

Më të Shiturat

Produktet e Fundit