Frigorifer Samsung RB34A7B5E22/EZ

109.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RB34A7B5E22/EZ
Ask a question
WFFSRB34A7B5E22EZ
Nuk ka Gjendje
Marka:
Samsung
Modeli:
RB34A7B5E22/EZ
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
334 l
Kapaciteti i ftohesit:
230 l
Kapaciteti i ngriresit:
114 l
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik
Përmasat:
185 x 60 x 66
Rafte xhami:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
35 dB
Garancia:
24 Muaj

Sistem I ftohjes : No Frost (me ajer) 

Twin&Metal Cooling : Sistem ftohje I cili kontrollon dhe optimizon temperaturen ,maksimizon lageshtine dhe parandalon perzierjen e aromave .

 All-Around Cooling: Rryma ajri te njetrajtshme.Prandaj, çdo produkt në çdo ndarje ftohet në mënyrë efikase dhe qëndron më i freskët. 

Humidity Fresh:  Krijon nje mjedis ideal per  ruajtjen e frutave dhe zarzavateve,ne menyre qe te qendrojne sa me te fresketa

Optimal Fresh +  : Zone me temperatura të ndryshme. Ana e majtë është më e ftohtë, prandaj mishi dhe peshku qëndrojnë dy herë më gjatë të freskët*. Ana e djathtë është e shkëlqyer për të mbrojtur freskinë e frutave

Produkte të Ngjashme