Frigorifer Liebherr CUWB 3311-20

89.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CUWB 3311-20
Nuk ka Gjendje
Marka:
Liebherr
Modeli:
CUWB 3311-20
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
294 l
Kapaciteti i ftohesit:
210 l
Kapaciteti i ngriresit:
84 l
Sistemi i Ftohjes:
Statik (Shkrirje Automatike)
Sistemi i Ngrirjes:
Smart Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
182 x 55 x 63
Kapaciteti i raftit te trete:
Jo
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
39 dB
Garancia:
36 Muaj

SmartFrost : Sistemi i cili siguron ngrirjen e produkteve ne menyre te shpejte dhe parandalon krijimin e akullit masiv.

CoolPlus: Redukton temperaturen ne kompartimentin e ngrirjes per disa ore, ne kete menyre ushqimi ngrin shpejt dhe ruan vlerat ushqyese.

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit