-12%

Frigorifer Liebherr CUEF 3515-20

74.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 84.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CUEF 3515-20
WFFLCUEF351520
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
CUbe 4015-20
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
310 l
Kapaciteti i ftohesit:
222 l
Kapaciteti i ngriresit:
88 l
Sistemi i Ftohjes:
Statik (Shkrirje Automatike)
Sistemi i Ngrirjes:
Smart Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
182 x 60 x 63 cm
Kapaciteti i raftit te trete:
Jo
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
39 dB
Garancia:
36 Muaj

SmartFrost : Sistem i cili siguron ngrirjen e produkteve ne menyre te shpejte dhe parandalon krijimin e akullit masiv.

Duo Cooling: Kontroll i sakte dhe ne menyre te pavarur i temperaturave te ngriresit dhe ftohesit.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit