Frigorifer Liebherr Ct 2531-20

42.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr Ct 2531-20
WFFLCT253120
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
Ct 2531-20
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
233 L
Kapaciteti i ftohesit:
189 L
Kapaciteti i ngriresit:
44 l
Sistemi i Ftohjes:
Automatike
Sistemi i Ngrirjes:
Smart Frost
Kontrolli:
Mekanik me butona
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
140 x 56 x 63
Rafte xhami:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
39 dB
Garancia:
36 Muaj
  • Komandim individual I temperatures se ftohesit dhe ngriresit
  • Smart Device- Aparat opsional qe dedekton ne distance problematiken dhe te lejon rregullimin e temperatures
  • Rafte Safety Glass (xham i pathërrmueshëm)
  • Raft për shishet ne dere
  • Kahu i derës : i ndërrueshëm
  • 1 kompresor

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë