Frigorifer Liebherr CNfb 4313-20

79.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CNfb 4313-20
WFFLCNFB431320
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
CNfb 4313-20
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
304 l
Kapaciteti i ftohesit:
209 l
Kapaciteti i ngriresit:
95 l
Sistemi i Ftohjes:
Automatike (me ventilim)
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik (Ekran LED)
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
186,1 x 60 x 65,7
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
42 dB
Garancia:
36 Muaj
  • Sistemi Duo Cooling ju lejon Kontroll të saktë e në mënyrë të pavarur të temperaturave për pjesën e ftohjes dhe ngrirjes. Dhe nuk ka shkëmbim ajror ndërmjet frigoriferit dhe dhomës së ngrirësit. Kjo parandalon transferimin e aromave dhe ndalon tharjen e ushqimit të ruajtur.
  • Teknologjia No Frost tek kompartimenti i ngrirjes ju ofron lehtësi në mirëmbajtjen e tij, pasi nuk krijon shtesa akulli tek paretet anësore, ushqimi është i ngrirë me ajër të ftohur recirkulues dhe nuk do të keni sasi lageshtire.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë