Frigorifer Liebherr CNEL 4813-22

79.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CNEL 4813-22
WFFLCNEL481322
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
CNEL 4813-22
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
338 L
Kapaciteti i ftohesit:
243 L
Kapaciteti i ngriresit:
95 L
Sistemi i Ftohjes:
Automatike (me ventilim)
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
201 x 60 x 66.5
Dispenser uji:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Alarm:
Po
Niveli i zhurmës:
40 dB
Garancia:
36 Muaj

  • DUO COOLING.Kontrolli I sakte ne menyre te pavarur I temperaturave per pjesen ftohese dhe ngrirese.
  • Kontroll elektronik : Ekran LED
  • Rafte Safety Glass
  • Automatic SuperCool : Ftohje e shpejtë e cila fiket ne menyre automatike
  • Super Frost Automatic:- Ngrirje e shpejtë 
  • Door alarm: Alarm i derës së hapur ju njofton nese dera qendron hapur me teper se 60 sec.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit