-20%

Frigorifer Liebherr CNel 4313-21

69.590 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 86.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CNel 4313-21
Ask a question
WFFLCNEL431321
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
CNel 4313-21
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
304 L
Kapaciteti i ftohesit:
209 l
Kapaciteti i ngriresit:
95 l
Sistemi i Ftohjes:
Automatike (Me Ventilim)
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
186,1 x 60 x 65,7
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Jo
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
36 Muaj
  • Sistemi Duo Cooling ju lejon Kontroll të saktë e në mënyrë të pavarur të temperaturave për pjesën e ftohjes dhe ngrirjes. Dhe nuk ka shkëmbim ajror ndërmjet frigoriferit dhe dhomës së ngrirësit. Kjo parandalon transferimin e aromave dhe ndalon tharjen e ushqimit të ruajtur.
  • Teknologjia No Frost tek kompartimenti i ngrirjes ju ofron lehtësi në mirëmbajtjen e tij, pasi nuk krijon shtesa akulli tek paretet anësore, ushqimi është i ngrirë me ajër të ftohur recirkulues dhe nuk do të keni sasi lageshtire.


Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë