Frigorifer Liebherr CNel 4313-21 210

69.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CNel 4313-21 210
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
CNel 4313-21 210
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
304 l
Kapaciteti i ftohesit:
209 l
Kapaciteti i ngriresit:
95 l
Sistemi i Ftohjes:
No Frost ( me ventilim )
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost (me ajer)
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
186,1 x 60 x 65,7
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Jo
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
36 Muaj
  • DUO COOLING.Kontrolli I sakte ne menyre te pavarur I temperaturave per pjesen ftohese dhe ngrirese.Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit