Frigorifer Liebherr CNef 4015-20

104.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CNef 4015-20
WFFLCNEF401520
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
CNef 4015-20
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
356 l
Kapaciteti i ftohesit:
269 l
Kapaciteti i ngriresit:
87 l
Sistemi i Ftohjes:
Automatike (me ventilim)
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost (me ajer)
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
202 x 60 x 63
Kapaciteti i raftit te trete:
Jo
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
39 dB
Garancia:
36 Muaj
  • PowerCooling: Ftoh shpejt ushqimet dhe siguron ftohje te njetrajtshme ne te gjitha raftet e frigoriferit.
  • Duo Cooling: Kontroll i sakte dhe ne menyre te pavarur i temepraturave te ngriresit dhe ftohesit.


Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë