Frigorifer Liebherr CBNPgw 4855-20

288.000 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 359.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CBNPgw 4855-20
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
CBNPgw 4855-20
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A +++
Kapaciteti total (neto):
344 L
Kapaciteti i ftohesit:
243 L
Kapaciteti i ngriresit:
101 L
Sistemi i Ftohjes:
Automatike (me ventilim)
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
202 x 60 x 68.5 cm
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Po
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
37 dB
Garancia:
36 Muaj
  • PowerCooling: Ftoh shpejt ushqimet dhe siguron ftohje te njetrajtshme ne te gjitha raftet e frigoriferit.
  • Duo Cooling: Kontroll i sakte dhe ne menyre te pavarur i temepraturave te ngriresit dhe ftohesit.
  • BioFreshPlus 0ºC--ushqimet delikate si mishi, peshku, produktet e qumeshtit ruajne vitaminat dhe shijet natyrale deri ne 3 here me shume se ne frigoriferet standarte.
  • Smart Device- Aparat opsional qe dedekton ne distance problematiken dhe te lejon rregullimin e temperatures
  • FreshAir filter: Filter per eliminimin e baktereve dhe aromave te ventilatori
  • Ngrirje e shpejtë : redukton temperaturen deri ne -32ºC ne menyre qe ngrirja te jete e shpejte dhe produktet te ruajne vitaminat.
  • Ftohje e shpejtë- redukton temperaturen e frigoriferit per 12 ore ne temp. 2ºC

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit