Frigorifer Indesit LR7 S1 X

47.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Indesit LR7 S1 X
Ne Stok
+
Marka:
Indesit
Modeli:
LR7 S1 X
Klasa e energjisë:
A+
Kapaciteti total (neto):
307 l
Kapaciteti i ftohesit:
196 l
Kapaciteti i ngriresit:
111 l
Sistemi i Ftohjes:
Statik (Shkrirje Automatike)
Sistemi i Ngrirjes:
Low Frost
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
176 x 60 x 66 (cm)
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Jo
Kompresor inverter:
Jo
Niveli i zhurmës:
38 dB
Garancia:
60 Muaj
  • Ky Frigorifer Indesit përmban raftet e qelqit, duke siguruar qëndrueshmëri për produktet dhe raft për të ruajtur në mënyrë të sigurt shishet tuaja.
  • Optimal Humidity - Lagështia optimale mbron ushqimet tuaj nga tharja dhe monitoron vazhdimisht nivelet e lagështisë brenda frigoriferit tuaj.
  • Low Frost teknologjia efektive për parandalimin e formimit të ngrirjes brenda pajisjes suaj.

Klientët gjithashtu blenë

Produktet e Fundit