Frigorifer Hitachi R-VG541PRU0 (GBK)

144.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Hitachi R-VG541PRU0 (GBK)
Ask a question
WFFHRRRVG541PRU0GBK
Ne Stok
+
Marka:
Hitachi
Modeli:
R-VG541PRU0 (GBK)
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
450 l
Kapaciteti i ftohesit:
333 l
Kapaciteti i ngriresit:
117 l
Kontrolli:
Elektronik
Përmasat:
185 x 72 x 75
Rafte xhami:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
24 Muaj

Sistemi Duo Cooling ju lejon Kontroll të saktë e në mënyrë të pavarur të temperaturave për pjesën e ftohjes dhe ngrirjes. Dhe nuk ka shkëmbim ajror ndërmjet frigoriferit dhe dhomës së ngrirësit. Kjo parandalon transferimin e aromave dhe ndalon tharjen e ushqimit të ruajtur.

Teknologjia Nano titanium(per heqjen e bakterieve dhe aromave
Teknologjia Eco Thermo Sensor(ftohje optimale dhe kursim energjie)
Kontroll i vecante per ruajtjen e lageshtires se perimeve dhe mishit

Produkte të Ngjashme