Frigorifer Hitachi R-H310PRU7 (BSL)

65.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Hitachi R-H310PRU7 (BSL)
Nuk ka Gjendje
Marka:
Hitachi
Modeli:
R-H310PRU7 (BSL)
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A+
Kapaciteti total (neto):
260 L
Kapaciteti i ftohesit:
190 L
Kapaciteti i ngriresit:
70 L
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Mekanik
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
155 x 60 x 66.3
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Jo
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
24 Muaj
  • Sistem i ftohjes Dual Fan: -Ftohje e pavarur e dy kompartimenteve
  • Teknologjia Nano Titaniumper heqjen e bakterieve dhe aromave
  • Teknologjia Eco Thermo Sensor ftohje optimale dhe kursim energjie

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit