Frigorifer Hitachi R-B570PRU7 (GS)

139.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Hitachi R-B570PRU7 (GS)
Nuk ka Gjendje
Marka:
Hitachi
Modeli:
R-B570PRU7 (GS)
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
444 L
Kapaciteti i ftohesit:
350 L
Kapaciteti i ngriresit:
94 L
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
180 x 75 x 80 cm
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
48 dB
Garancia:
24 Muaj
  • Sistem i ftohjes Dual Fan(Ftohje e pavarur e dy kompartimenteve)
  • Teknologjia Nano Titanium(per heqjen e bakterieve dhe aromave)
  • Teknologjia Eco Thermo Sensor(ftohje optimale dhe kursim energjie)
  • Kontroll i vecante per ruajtjen e lageshtires te perimeve dhe mishit

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit