Frigorifer SBS Hitachi R-W660PRU7 (GBW)

150.000 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 199.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer SBS Hitachi R-W660PRU7 (GBW)
Ne Stok
+
Marka:
Hitachi
Modeli:
R-W660PRU7 (GBW)
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A+
Kapaciteti total (neto):
540 L
Kapaciteti i ftohesit:
396 L
Kapaciteti i ngriresit:
144 L
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
183,5 x 85,5 x 74 cm
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Po
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
41 dB
Garancia:
24 Muaj
  • Sistem i ftohjes Dual Fan(Ftohje e pavarur e dy kompartimenteve)
  • Teknologjia Nano titanium(per heqjen e bakterieve dhe aromave
  • Teknologjia Eco Thermo Sensor(ftohje optimale dhe kursim energjie)

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit