Frigorifer Samsung RS 53K4400WW/EF

99.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 164.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Samsung RS 53K4400WW/EF
Nuk ka Gjendje
Marka:
Samsung
Modeli:
RS 53K4400WW/EF
Klasa e energjisë:
A+
Kapaciteti total (neto):
535 l
Kapaciteti i ftohesit:
361 l
Kapaciteti i ngriresit:
174 l
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
179 x 91 x 75 cm
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Po
Dispenser akulli:
Po
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
39 dB
Garancia:
2 + 3 vite
  • Model Frigoriferi SBS i Samsungut me dispenser uji i cili lidhet me rrjetin është shumë funksional për ambientet tuaja, pasi siguron kapacitet maksimal si dhe mirëorganizim të brendshëm .
  • Sistemi Multi Air Flow siguron temperature të njëtrajtshme në cdo hapësirë të frigoriferit
  • Twin Cooling Plus mban nivelin e lagështirës në kushtet optimale
  • Teknologjia e Motorrit Inverter garanton jetëgjatesi të produktit dhe konsum më të ulët të energjise.

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit