Frigorifer Banak Vivax CFR-249

38.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Banak Vivax CFR-249
Ask a question
WFFVICFR249
Ne Stok
+

Capaciteti [l]: 249
Numri i koshave: 1
Numri i sirtareve: 0
Dimensionet (LxGjxTh) [cm]: 85 x 98,5 x 60
Klasi i Energjise: F
Ngjyra : E bardhe
Inkaso: Jo
Me Qendrim te Lire: Po

Ngrirësi horizontal Vivax CFR-249 ka një kapacitet prej 249 litra dhe është i mjaftueshëm për të ruajtur furnizimet bazë gjatë dimrit. Paneli i kontrollit është i vendosur në anën e përparme të poshtme të djathtë. Pjesa e brendshme ndahet në dy pjesë dhe përmban një shportë për të ruajtur sendet më të vogla që të gjenden lehtësisht më vonë. Ngrirësi ka një klasë energjie F, e cila mundëson një konsum shumë të ulët të energjisë elektrike dhe është me ngjyrë të bardhë.

Produkte të Ngjashme