Frigorifer Liebherr CTNef 5215-20

105.000 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 139.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Liebherr CTNef 5215-20
Ne Stok
+
Marka:
Liebherr
Modeli:
CTNef 5215-20
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
418 L
Kapaciteti i ftohesit:
332 L
Kapaciteti i ngriresit:
86 L
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
186 x 70 x 76 cm
Dispenser uji:
Jo
Dispenser akulli:
Jo
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Jo
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
40 db
Garancia:
36 Muaj
  • PowerCooling: Ftoh shpejt ushqimet dhe siguron ftohje te njetrajtshme ne te gjitha raftet e frigoriferit.
  • Duo Cooling: Kontroll i sakte dhe ne menyre te pavarur i temepraturave te ngriresit dhe ftohesit.
  • Central-PowerCooling-Teknologji qe rregullon qarkullimin dhe temperaturen e ajrit ne frigorifer ndermejt sensoreve.
  • Automatic SuperCool : Ftohje e shpejtë e cila fiket ne menyre automatike
  • Door alarm: Alarm i derës së hapur ju njofton nese dera qendron hapur me teper se 60 sec.

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit