Frigorifer Hitachi R-WB800PRU6X (GBK)

320.000 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 399.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Frigorifer Hitachi R-WB800PRU6X (GBK)
Ne Stok
+
Marka:
Hitachi
Modeli:
R-WB800PRU6X (GBK)
Instalimi:
Qendrim I Lire
Klasa e energjisë:
A++
Kapaciteti total (neto):
637 L
Kapaciteti i ftohesit:
463 L
Kapaciteti i ngriresit:
174 L
Sistemi i Ftohjes:
No Frost
Sistemi i Ngrirjes:
No Frost
Kontrolli:
Elektronik me prekje
Nr. i kompresorëve:
1
Përmasat:
183.5 x 91.5 x 80.8 cm
Kapaciteti i raftit te trete:
Nuk ka
Aksesorë:
Po
Dispenser uji:
Po
Dispenser akulli:
Po
Rafte xhami:
Po
Zone e fresket:
Po
Zone 0 grade:
Po
Alarm:
Po
Kompresor inverter:
Po
Niveli i zhurmës:
46 dB
Garancia:
24 Muaj
  • Sistem i ftohjes Dual Fan (Ftohje e pavarur e dy kompartimenteve)
  • Teknologjia Nano titanium (per heqjen e bakterieve dhe aromave
  • Teknologjia Eco Thermo Sensor (ftohje optimale dhe kursim energjie)
  • Dispenser Uji
  • Platinium Catalyst: Per jetëgjatësi më të madhe Platinium Catalyst mundëson kthimin e aromave dhe gazeve eteliene qe leshojnë ushqimet në dioksid karboni
  • Kompartiment me perzgjedhje te nivelit te lageshtise

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit