Boiler Ariston VLS EVO PLUS 80 EU

47.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Boiler Ariston VLS EVO PLUS 80 EU
WFBAVLSEVOPLUS80EU
Ne Stok
+
Marka:
Ariston
Materiali i rezervuarit:
Smalt Titanium
Modeli:
VLS EVO PLUS 80 EU
Kategoria:
Me Depozite
Display LCD:
Po
Fuqia maksimale:
3 kW
Kapaciteti total (neto):
80 l
Nr i Rezervuarve :
2
Nr i rezistencave:
2
Koha e ngrohjes se nje depozite :
50 min
Koha e ngrohjes ne temp 45ºc:
2h e 50 min
Presioni min/max:
0.2/ 8 bar
Tensioni i punes :
230 V / 50Hz
Kontrolli:
Mekanik
Temperatura max:
80 ºc
Sistem Stakimi:
Po
Instalimi:
Horizontal/ Vertikal
Aksesorë:
Po
Përmasat:
51 x 109 x 27 cm
Garancia:
24 Muaj
  • Bolier Ariston VLS EVO PLUS 80 EU me materialin e brendshem smalt titan mban temperaturën e brendshme të ujit për një kohë të gjatë dhe nuk lejon ndryshkjen.
  • Ekran Blue Tech tregon numrin e dusheve në dispozicion dhe kohën e pritjes për dushin e ardhshëm.
  • Funksioni Extra Power/ Double Power
  • Fikje automatike kur rezervuari eshte pa uje
  • Mbrojtja shtese : Anode magnezi, valvula e sigurise(mbrojte presion i larte ) mbrojtja kunder mbi nxehjes, ABS 2.0

Produkte të Ngjashme