-10%

Boiler Ariston VLS PLUS 100 EU

44.100 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 48.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Boiler Ariston VLS PLUS 100 EU
Ne Stok
+
Marka:
Ariston
Materiali i rezervuarit:
Smalt Titanium
Modeli:
PLUS 100 EU
Kategoria:
Me Depozite
Display LCD:
Po
Fuqia maksimale:
3 kW
Kapaciteti total (neto):
100 L
Nr i Rezervuarve :
2
Nr i rezistencave:
2
Koha e ngrohjes se nje depozite :
70 min
Presioni min/max:
0.2/ 8 bar
Tensioni i punes :
230 V / 50Hz
Kontrolli:
Mekanik
Temperatura max:
80 ºc
Sistem Stakimi:
Po
Instalimi:
Horizontal/ Vertikal
Përmasat:
49 cm x 128 cm x 27 cm
Garancia:
12 Muaj
  • Bolieri elektrik Ariston VLS PLUS 100 me materialin e brendshem smalt titan mban temperaturën e brendshme të ujit për një kohë të gjatë dhe nuk lejon ndryshkjen.
  • Funksioni Extra Power/ Double Power
  • Fikje automatike kur rezervuari eshte pa uje
  • Mbrojtja shtese : Anode magnezi, valvula e sigurise(mbrojte presion i larte ) mbrojtja kunder mbi nxehjes, ABS 2.0

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit